Henk Waumans

Henk Waumans is een gedreven professional met oog voor details. Niet alleen de komma’s, maar ook de details in de grotere ontwikkeling van een organisatie. Hij staat EdelenbosHessels bij met de ontwikkeling van de financiële administratie en verricht alle daaraan gerelateerde werkzaamheden op bedrijfseconomisch en fiscaal terrein.

Vanuit zijn expertise weet Henk de juiste vragen te stellen. Na zijn opleiding deed Henk jarenlange ervaring op. Onder andere als assistent accountant bij Deloitte van 1984 – 1996 en als hoofd financiële administratie/controller bij een internationale zakelijke dienstverlener van 1996 – 2014. Door deze ervaring is hij in staat zijn opdrachtgever op een rustige manier maar met gedegen kennis van zaken te adviseren.

Ook op het gebied van informatievoorziening (jaarverslaglegging) heeft Henk jarenlange ervaring. Het mede ontwikkelen van state-of-the-art bedrijfssoftware was een van de speerpunten bij zijn vorige werkgever. Na de afgeronde opleiding SPD/NOVI heeft Henk zich met behulp van diverse praktijkstudies verder ontwikkeld tot wat hij is: een rots in de financiële branding.