Helen van Duuren

Helen van Duuren werkt sinds februari 2015 als office manager bij EdelenbosHessels Executive Partners. Ze is graag de spin in het web. Door haar jarenlange ervaring in een ondersteunde rol voor directie, partners en adviseurs zorgt zij samen met de andere teamleden van het secretariaat van EdelenbosHessels Executive Partners voor overzicht en rust op het kantoor.

Helen is begonnen als junior secretaresse op een makelaarskantoor in Haarlem. Hier heeft ze de ondersteunende rol in de praktijk geleerd en werd ze na een paar jaar office manager op dit kantoor. Vervolgens heeft ze bij een financieel en fiscaal advieskantoor gewerkt. Op dit kantoor had ze als office manager de leiding over het secretariaat en was ze de directiesecretaresse. Hierdoor heeft ze zich nog breder kunnen specialiseren in het office management en de ondersteuning van directie, partners en adviseurs.

Helen is integer, houdt van eerlijkheid en kwaliteit. Ze is stressbestendig en heeft goede organisatorische en sociale vaardigheden. In haar vrije tijd kom je haar regelmatig tegen in de duinen waar ze hardloopt.