Diensten

Interim-management
Het resultaat van interim-interventies ligt voor een groot deel in de ervaring en persoonlijkheid van de interim-manager. Edelenbos werkt met de allerbeste interim-managers. Edelenbos Health heeft een bewezen trackrecord waar het gaat om het vinden van de juiste man/vrouw op de juiste plek.

Advies
Anders dan andere bureaus die interim-management aanbieden, kent Edelenbos Health zelfstandige betekenis toe aan aan het adviestraject dat voorafgaat aan een eventuele plaatsing van een van onze interim-managers. Wij willen de vraag achter de vraag leren kennen. Edelenbos is vertrouwd met alle governance-vraagstukken.

Coaching
Soms zijn bestuurders als team of individueel geholpen met een coachingstraject. Edelenbos Health streeft in coachingstrajecten een lerende en creƫrende sfeer na. Zowel binnen teams als op individueel of duaal niveau.

Mediation
Bij bestuursconflicten en andere conflicten in de organisatie biedt mediation soms uitkomst. Om de samenwerking te verbeteren of om de arbeidsrelatie op een zorgvuldige manier te beƫindigen zonder onnodige schade aan personen of posities te berokkenen.